ТВ НОВА 12

Вести во Гевгелија и пошироко

ВРЕМЕНО ЌЕ СЕ АНГАЖИРААТ 10 ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА ЈАВНИ РАБОТИ

Општина Гевгелија распиша јавен оглас за ангажирање на 10 општи работници за уредување на јавно сообраќајни површини и чистење на одводни канали. Согласно условите од прифатената апликација, работниците ќе бидат ангажирани 22 дена за изведување на предвидените работи, согласно поднесената програма. Заинтересираните лица треба да бидат евидентирани како активни баратели на работа во Агенцијата за врабтување на РСМ- ПЕ Гевгелија, а пријавите се поднесуваат во просториите на Општина Гевгелија. За таа цел, од страна на УНДП ќе бидат обезбедени средства за исплата на ангажираните работници.

Бесплатно преземање е дозволено со задолжително цитирање на медиумот и хиперлинк до оригиналната содржина на tvnova12.mk.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.