Тел: +389076437227 
22 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

ЕСЕНТА ПРИСТИГА ВО „ДЕ ФАКТО“ СО РЕФРЕНИТЕ НА „АМАДЕУС БЕНД“

Прва голема есенска забава во ноќниот клуб „Де Факто“. Во сабота на 28 септември подгответе се за незаборавна вечер со големите мајстори на ноќните забави, мега популарниот бенд од Србија, „Амадеус бенд“. И, додека во есен од дрвјата паѓаат лисјата, од убавиот ноќен клуб „Де Факто, во сабота навечер ветуваат дека ќе „паднат“ многу поп, фолк и рок рефрени со „Амадеус бенд“. На крилјата на песните „Моја земја”, “Ти си таа”, “Те лажатЛ”, “100 посто”, “Не е сеедно“, „Македонско девојче”, “Едно име имаме”, “Туѓа си бескрајно”, “Розо моја” и многу други, ноќта од саботата кон неделата, „Де Факто“ и „Амадеус бенд“ ќе ви ја направат попријатна и незаборавна. Бидете и вие дел од овој единствен музички настан во нашиот град.
Read 154 times