Тел: +389076437227 
11 Dec, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

„ЗИЈАН„- ГОЛЕМИОТ ЌАР НА МАКЕДОНСКИОТ РОК ВО „ДЕ ФАКТО“

Ако Скопје се препознава по скопско, во рамките на пијалоците, тогаш во рок музиката Гевгелија се препознава по групата „Зијан„, работеле тие или не. Оваа група останува мерка на еден постојан квалитет. Нивната музика останува свежа и со текот на годините не губи ништо од својата свежина, благодарејќи пред се на интересната и ненаметлива употреба на македонскиот мелос во нивните композиции, одличните текстови и луцидните аранжмански решенија. Вечерва, Четврток, 22 август ЗИЈАН во ДЕ ФАКТО пред своите гевгеличани и оние од другите градови, ќе ве потсети на своите најголеми рок хитови. Затоа, не само коси, туку и срца пуштете вечерва ветар да ги носи! Да знајте оти зијан ќе бијте ак не дојте, нели?
Read 296 times