Тел: +389076437227 
13 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

ГЕВГЕЛИЧАНИ,ВНИМАНИЕ - GALOSKI AT „DE FACTO“

Во сабота, 10 август, од 23:59 до 04:00 во најдоброто место за забава во Гевгелија гостува Galoski. Галоски е познат како најбрзо растечка ѕвезда од балканскиот регион во Европа. Со изданија на водечките светски диско куќи, како што се Spinnin Records, Armada Music, Universal Music , неговите музички продукции се меѓу топ изданијата во музичката индустрија. Една од најзначајните страни во неговата кариера е објавувањето на 'Rokavela'. Објавено е преку BMDwithFriends / Universal Music Group а светската премиера му беше доверена на иконата денс музиката Avicii . Подоцна, 'Rokavela' беше поддржана и изведувана од имиња како Hardwell, Otto Knows and Dimitri Vegas & Like Mike. Инаку, музиката на Галоски е поддржана од врвни диџеи во музичката индустрија како David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Avicii, Hardwell, Steve Aoki, Nicky Romero, Fedde Le Grand и многу друѓи. Неговиот талент е признат од најголемите светски клубови и фестивали и редовно учествува на сите главни домашни и меѓународни музички настани. Неодамна тој имаше настап на меѓународно познатиот ултра музички фестивал во Сингапур. Само во последните неколку месеци, тој имаше успешни претстави низ целиот свет настапувајќи во Австрија, Норвешка, Кина, Хрватска, Сингапур, Словенија, Србија, Шпанија, Јапонија, Украина. Со огромна поддршка од најголемите диџеи, Галоски е сигурно име на кое треба да се внимава.
Read 223 times