Тел: +389076437227 
21 Jan, 2020
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

ШЕСТГОДИШНИОТ ИБРАХИМ ЛИЈАНОВ НАПРАВИ 4445 СКЛЕКОВИ

Шестгодишниот Ибрахим Лијанов од Русија е вистинско светско чудо. Малиот Ибрахим направи нов подвиг, за само два часа без секунда одмор успеа да направи неверојатни 4445 склека. Со ова фантастично остварување 6-годишниот Илјанов, која во народот е познат како „Чеченски Шварценегер“ освои стан за себе и семејството и запишување во руската книга на рекорди. Ибрахим доби стан од локалниот спортски клуб во кој тој секојдневно тренира со својот татко, пренесе „Дејли хунт“ .
Read 428 times