Тел: +389076437227 
21 Jan, 2020
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

ГИ САКАТЕ „ТРОПИКО БЕНД“? ДОЈДЕТЕ ВО „ДЕ ФАКТО“ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ!

„Тропико бенд“ ( Tropico Band), поп групата од Србија, оваа сабота гостува во Гевгелија, во клубот „Де Факто“. Формирани во Лесковац во 2002 година, во последните неколку години станаа една од најпопуларните и најатрактивни групи на балканските простори. Ќе „гори“ „Де Факто“ оваа сабота, на 13 јули, со музиката на Тропико бенд, како што гори „Цигарата“, и ќе се игра до раните утрински часови по нивните „Летни правила“, во кои и нема правила. Се што ќе ви треба за утре навечер е да нафрлите широки насмевки на вашите лица и да се подготвите за играње до бесвест. Во овие летни, тропски денови, најдобро е да се освежите во „Де Факто“ со музиката на Тропико бенд, со нивните енергични песни, весела музика и интересни текстови. Со Тропико бенд, забавата е загарантирана.
Read 493 times