Тел: +389076437227 
24 Aug, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Реклами

Ако Скопје се препознава по скопско, во рамките на пијалоците, тогаш во рок музиката Гевгелија се препознава по групата „Зијан„, работеле тие или не. Оваа група останува мерка на еден постојан квалитет. Нивната музика останува свежа…
На денешен ден пред 50 години кај гратчето Бетел во американската сојузна држава Њујорк беше отворен рок-фестивалот Вудсток, што траеше три дена, а обележа цела една генерација во САД. Фестивалот се одржа во август 1969 година…
Во сабота, 10 август, од 23:59 до 04:00 во најдоброто место за забава во Гевгелија гостува Galoski. Галоски е познат како најбрзо растечка ѕвезда од балканскиот регион во Европа. Со изданија на водечките светски диско куќи,…
Партијата на пивото (БПО) собра доволно потписи за престојните вонредни парламентарни избори во Австрија, со што обезбеди свое место на гласачките ливчиња. Акцијата за собирање на потребните потписи беше организирана со чести средби со граѓаните, на…
Младите и талентирани Бојан и Горазд од диџејско продуцентско дуо DuoZ, во конкуренција од 1000 учесници од целиот свет го освои првото место на интернационалниот натпревар“TO THE NEXT LEVEL” натпревар кој беше организиран од страна на…