Тел: +389076437227 
17 Jan, 2020
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me


Кликнете на сликата за директен линк ТВ НОВА 12 во живо со VLC Player, доколку го немате инсталирано download VLC Player.
Доколку при симнување ва фајлот Вашите поставки се default веднаш започнува stream.
Доколку не, тоа може да го сторите со десен клик на фајлот и отворете со VLC Player