Тел: +389076437227 
22 Sep, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Агенција за Млади и Спорт (АМС) со ваучер-системот ќе ги помага спортските колективи, а по фудбалот средства добија и кошаркарските и ракометните екипи. Најмногу средства кај кошаркарските екипи доби МЗТ Скопје Аеродром, ваучер на износ од…
Нашиот град од следната сезона во Првата македонска кошаркарска лига, место досегашните два, ќе има само еден клуб откако денеска и официјално е постигнат договор за фузија на Блокотехна и Кожув. И двата клуба официјално постигнаа…
Низ изминатите години се ширеа информации дека турнирот „Тихо“, еден од заштитните знаци на Миравци ќе згасне и дека наводно ќе се изгуби долгогодишната традиција по која Миравци е препознатливо! Меѓутоа, миравчани велат дека тоа нема…
Повеќе од 400 учесници зедоа учество на вториот полумаратон ,,Струмица на улица’’- СОФ 2019 кој се одвиваше во неделата, на 9 јуни по струмичките улици. Се трчаше на 5, 10 и 21 километар за мажи и…
Повеќе од 300 учесници се пријавени за вториот полумаратон ,,Струмица на улица’’- СОФ 2019 кој ќе се одвива во недела, на 9 јуни со почеток во 19 часот по струмичките улици а ќе се трча на…