Тел: +389076437227 
22 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Вести

ТАМАРА БОЕВА, НАЈДОБАР „МЛАД БИБЛИОТЕКАР“ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Во просториите на ЈОУ Библиотека „Гоце Делчев“ Гевгелија, се одржа Општинскиот натпреварот "Млади библиотекари 2019” на кој учествуваа натпреварувачи од сите општински училишта. Во конкуренција од 8 натпреварувачи прво место го освои Тамара Боева со 32 бода од ООУ "Климент Охридски “ од Миравци под менторство на наставникот Маја Танова и таа ќе учествува на Републичкиот натпревар “Млади Библиотекари 2019” кој ќе се одржи на 15 ноември во Скопје. Второто место го освои Благица Минчева со 31,5 бода од ООУ "Климент Охридски” од Миравци под менторство на наставникот Маја Танова и третото место го освои Елена Ристова со 22,5 бода од ООУ "Владо Кантарџиев” од Гевгелија под менторство на наставникот Елизабета Инадеска Ефремова.
Read 198 times