Тел: +389076437227 
21 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Вести

БЕНЗИНИТЕ ОД ДЕНЕС ПО НОВА, НАМАЛЕНА ЦЕНА.

Регулаторна ги намали цените на бензините. Од полноќ нафтените деривати се точат за цена пониска за еден денар. Тоа значи дека со Еуросупер БС-98 резервоари ќе се полнат за 70 ден/лит а Еуросупер БС-95 на бензинските ширум државата ќе се точи по 68 ден/лит. Дизелот ќе се продава за 62 ден/лит. а Екстра лесното масло за домаќинство кое ќе биде 51,50 ден/лит. Нафтата која падна на светските берзи е причината да се намалат дериватите кај нас.
Read 152 times