Тел: +389076437227 
22 Sep, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Вести

ТЕРЕНСКО ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ

Општина Гевгелија најави дека денес, понеделник, 9 септември, и утре, вторник, 10 септември, на подрачјето на целата општина ќе биде извршено теренско прскање против комарци во соработка со Регионалниот центар за јавно здравје. Теренското прскање ќе се врши во вечерните и раните утрински часови, поточно во периодот од 23 до 05 часот наутро поради што се предупредуваат пчеларите да преземат мерки за заштита на пчелните семејства.
Read 141 times