Тел: +389076437227 
22 Sep, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Вести

ПРОМОЦИЈА НА ЦД СО ПЕСНИ ОД ЕГЕЈОТ

Републичкото здружение на децата бегалци „Т,га за југ“, во чест на одбележувањето на 70 годишнината од завршувањето на граѓанската војна 1949-2019, под мотото„Да не го заборавиме минатото, но да се стремиме кон иднината“ организира промоција на компакт диск со песни од Егејот, издадено во соработка со музичкиот фестивал „Гоце фест“. Промоцијата ќе се одрќи во сабота, на 24 август 2019 година на градскиот плоштад во Гевгелија со почеток од 19, 30 часот.
Read 78 times