Тел: +389076437227 
21 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

УТРЕ СЕ ОТВОРА САЛОН НА „ТЕХНОМАРКЕТ“ ВО ГЕВГЕЛИЈА

„ТЕХНОМАРКЕТ“ утре, среда 14 август ќе отвори нов, модерен и добро снабден салон за техника во Гевгелија. Тие го продолжуваат трендот на зголемување на продажната мрежа, и отсега, гевгеличани ќе имаат можност најдобрите производи на пазарот со најдобри цени да ги купуваат во овој салон, во опуштена, модерна и пријатна атмосфера. Бидете таму и искористете ги овие специјални промотивни цени кои важат само за отворањето! Локација: Ул. Гоце Делчев бр.64 Д, Гевгелија
Read 303 times