Тел: +389076437227 
21 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

НАСКОРО!!! „ТЕХНОМАРКЕТ“ ВО ГЕВГЕЛИЈА !

Со огромно задоволство Ве известуваме дека ТЕХНОМАРКЕТ наскоро ќе отвори модерен и добро снабден салон за техника во ГЕВГЕЛИЈА. ТЕХНОМАРКЕТ го продолжува трендот на зголемување на продажната мрежа, и отсега, ќе имате можност најдобрите производи на пазарот со најдобри цени да ги купувате и во ГЕВГЕЛИЈА, во опуштена, модерна и пријатна атмосфера. Воедно, за потребите на новиот салон ТЕХНОМАРКЕТ распишува КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ за позиција продавач. Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ве очекуваме!
Read 1016 times