Тел: +389076437227 
21 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

„ИНТЕРКОМЕРЦ-БАУ МАРКЕТ“ ГО ПРОСЛАВИ 26-ОТ РОДЕНДЕН

Вчера, на 27 мај 2019 година, понеделник, во кругот на компанијата „Интеркомерц Бау Маркет“,се одржа куќниот саем, на кој посетителите и вработените со промоции на производи и акции на намалени производи од 10 до 20 насто, заедно го прославија роденденот на брендот кој постои веќе 26 години. Интер Комерц е современо и модерно претпријатие кој успешно ги спроведува и воведува иновациите на пазарот, така што постепено се шири во својата област и располага со еден БАУ маркет во Гевгелија како и две продавници, во Гевгелија и Дојран. Интер Комерц располага со преку 30000 производи од областа на црната металургија, бои и лакови, градежни материјали, водовод, одвод, санитарија, електрика, хтз опрема, греење, ладење, авто-козметика, кујнска опрема, градинарски алат, вц галантерија, кнауф програм, рачен алат и многу други.
Read 756 times