Тел: +389076437227 
21 Nov, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ЦРНА ГОРА ЗАБРАНИ РАБОТА ВО НЕДЕЛА И ПРАЗНИЦИ

Владата на Црна Гора ги усвои измените на Законот за внатрешна трговија со кои се забранува работа на продавниците на големо и на мало во недела и за празник. Позитивна вест е што околу 37.000 вработени во секторот на трговијата ќе имаат слободни денови, наведува Владата на Твитер. Неопходните објекти за непречено функционирање на општеството се изземени од ова правило, пренесоа црногорските медиуми.
Read 494 times