Тел: +389076437227 
24 Aug, 2019
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Еден килограм домати во Јапонија се продава за 4,94 евра, што е највисока цена во светот. Од друга страна, пак овој здрав зеленчук е најевтин во Египет, каде што еден килограм домати чини 0,37 евра, покажуваат…
„ТЕХНОМАРКЕТ“ утре, среда 14 август ќе отвори нов, модерен и добро снабден салон за техника во Гевгелија. Тие го продолжуваат трендот на зголемување на продажната мрежа, и отсега, гевгеличани ќе имаат можност најдобрите производи на пазарот…
Инспириран од природата, Васил Филипов со тимот на „Флауер сити“ изработува „зелени sидови“ што красат многу ентериери. Зелените ѕидови се еколошки производ што овозможува внесување природа во канцелариски ентериери, банки, сали за состаноци, хотели, ресторани, домови.…
За било кој вид на пензија треба да се исполнат одредени услови, па така на пример, за стекнување старосна пензија, неопходно е осигуреникот да наполни 64 години живот за мажи, односно 62 години живот за жени…
Бројот на капацитетите за сместување на туристи во Гевгелија постојано се зголемува. Во моментот се регистрирани 50 приватни издавачи на легла во општина Гевгелија, кои на заинтересираните туристи им нудат 400 легла. А, бројот на туристите…