ТВ НОВА 12

Вести во Гевгелија и пошироко

Седница на Совет на Општина Гевгелија (06.12.2021 I-дел)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *