ТВ НОВА 12

Вести во Гевгелија и пошироко

НА ПРВИОТ УЧИЛИШТЕН ДЕН ВО СОУ „ЈОСИФ ЈОСИФОБСКИ“,УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА И ВТОРА ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНАТ ВО 8.00 ЧАСОТ, ОД ТРЕТА И ЧЕТВРТА ВО 9.00 ЧАСОТ.

СОУ „Јосиф Јосифовски од Гевгелија, утре на 1 септември ја започнува наставата со физичко присуство. Утре ќе се одржат само класни часови и тоа:
• ученицитге од прва и втора година ќе започнат во 8.00 часот;
• учениците од трета и четврта година ќе започнат од 9.00 часот.
Наставата секој ден ќе започнува во 8.00 часот, а учениците на училиште доаѓаат од 7.45 до 8.00 часот. Големиот одмор ќе биде меѓу втори и трети час.
На располагање за влез во училиштето ќе бидат 4 влеза. На следните фотографии се означени училниците на класовите, а боите означуваат од кој влез учениците СЕ ОБВРЗАНИ да влегуваат.
За учениците од населените места има организиран превоз. Превозниците „Стефани“ и „Гоки“ лично ќе ги информираат учениците за времето на тргнување.

Бесплатно преземање е дозволено со задолжително цитирање на медиумот и хиперлинк до оригиналната содржина на tvnova12.mk.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.