ДОКТОР ПАТРИК МАТХ, СПЕЦИЈАЛИСТ ИНТЕРНИСТ:ЗА ДА БИДЕШ ДОБАР ЛЕКАР ТРЕБА ДА ГИ САКАШ И ПОЧИТУВАШ ЛУЃЕТО, ПОСТОЈАНО ДА УЧИШ, ДА БИДЕШ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ ДОСТАПЕН НА СВОИТЕ ПАЦИЕНТИ, ДА НЕ МИСЛИШ НА ЗАМОРОТ.СМЕТАМ ДЕКА УСПЕШНО ОДГОВОРИВМЕ КАКО ОПШТА БОЛНИЦА ГЕВГЕЛИЈА НА КОВИД ПРЕДИЗВИКОТ, И ИМАМЕ ДОБАР ТИМ ВО КОВИД БОЛНИЦАТА.СЛЕДЕН ПРЕДИЗВИК МИ Е ДА ОТКРИЕМЕ ЗОШТО ГЕВГЕЛИЈА Е БАЛКАНСКИ РЕКОРДЕР ПО БРОЈ НА ЗАБОЛЕНИ ОД ТИРОИДНАТА ЖЛЕЗДА

август 31, 2021